Stadsklockan Digital

Visa Stadsklockan Digital på en större karta

stadklocka 1b

Från våren 2013 finns två stycken helt nya Stadsklockan Digital med totalt 4 st. reklamytor i centrala Stockholm. Skärmarna är det allra senaste inom LED tekniken och har full HD kvalité. Den ena är placerad vid Stureplan på Birger Jarlsgatan 7 och den andra på Stockholms mest trafikerade gata Sveavägen 71. Dessa två ingår i ett test tillsammans med Stockholm Stad som vill testa de fördelar det digitala adderar till produkten. En sida på respektive Stadsklocka är utrustad med touch-screen där du kan välja mellan olika funktioner och bli guidad via vår karta.

 Tillbaka till toppen

 

Priser/Statistik

Priser för Stadsklockan Digital hittar du här.

 Tillbaka till toppen

 

Älvsjö Resecentrum

alvsjorulltrappa

Hösten 2012 invigde Stockholms Finansborgarråd Sten Nordin tillsammans med Trafiklandstingsrådet Christer G Wennerholm nya Älvsjö Resecentrum. Hösten 2013 gick uppdraget att förse Älvsjö Resecentrum med senaste tekniken av digitala reklamytor till Global Agencies.

alvsjomassan

Älvsjö Station är Sveriges femte största järnvägsstation och en stor knutpunkt för Stockholms pendlare. Här finns även en nybyggd bussterminal för vidare transport med tågen. Allt inglasat i en modern byggnad för att de ca 175 000 pendlarna/vecka inte ska behöva vänta ute på sin transport. Just utanför västra entrén håller nya Älvsjö Centrum på att ta form med både butiker, bostäder och ett nytt hotell och vid den östra entrén ligger Stockholms Mässan som årligen har 1,5 miljon besökare. 70 % av besökarna tar sig till och från mässan med kommunala medel via Älvsjö Resecentrum.
På denna station får du ut ditt budskap på 11 st. digitala LED reklamskärmar av senaste kvalité i full HD upplösning.

Tillbaka till toppen

 

Priser/Statistik

Specifikation för Stadsklockan Digital, Älvsjö resecentrum hittar du här.
Priser för Älvsjö resecentrum hittar du här.

 Tillbaka till toppen